Domov

    • Vitajte na našom webe

      Nachádzame sa v malebnom prostredí Horného Smokovca, kde poskytujeme študentom kvalitné vzdelanie spojené s praktickými skúsenosťami v odbore.
    • Vitajte na našom webe

      Nachádzame sa v malebnom prostredí Horného Smokovca, kde poskytujeme študentom kvalitné vzdelanie spojené s praktickými skúsenosťami v odbore.
    • Vitajte na našom webe

      Nachádzame sa v malebnom prostredí Horného Smokovca, kde poskytujeme študentom kvalitné vzdelanie spojené s praktickými skúsenosťami v odbore.
    • Vitajte na našom webe

      Nachádzame sa v malebnom prostredí Horného Smokovca, kde poskytujeme študentom kvalitné vzdelanie spojené s praktickými skúsenosťami v odbore.
    • Novinky

        • Nadstavbové štúdium

        • 19. 4. 2021
        • Prihlášku na denné nadstavbové štúdium na našej škole si môžte podať do 31.5.2021 

          ------------------------------------------

          Ide o dvojročné denné nadstavbové štúdium s maturitou v študijnom odbore spoločné stravovanie, kde si môže absolvent učebného odboru doplniť vzdelanie a ukončiť ho maturitnou skúškou.

          Názov  a číslo odboru:  6421 L spoločné stravovanie

          Prihláška na nadstavbové štúdium docx pdf

        • VZDELÁVANIE JE CELOŽIVOTNÝ PROCES

        • 16. 4. 2021
        • Riadia sa tým aj naši externí žiaci, ktorí svoje voľné chvíle popri práci venujú štúdiu gastonómie v našej škole. Okrem teoretických vedomostí rozvíjajú aj praktické zručnosti a tak si postupne rozširujú svoje kompetencie.

        • Recepty bez mäsa

        • 15. 4. 2021
        • Recepty bez mäsa dokážu príjemne spestriť jedálny lístok v domácnostiach. Žiačky III.HA sa o tom presvedčili na odbornom výcviku, popritom si precvičili svoje zručnosti a podporili svoju kreativitu.

          Len pre zaujímavosť: Pripravovali zeleninovú girellu, holandskú omáčku, rukolový olej, špenátovú omáčku, cviklové perly, knedličky z polenty a jogurtové sphéry.

        • ROČNÍKOVÁ SKÚŠKA - čašník/servírka

        • 9. 4. 2021
        • Alfou-omegou úspechu v službách sú nielen atraktívne a kvalitné atrakcie a prevádzky, ale najmä školený personál.

          Svoju prácu v odbore čašník/servírka predviedli žiaci 4. A v ročníkovej skúške 7. apríla 2021.

        • ROČNÍKOVÁ SKÚŠKA

        • 9. 4. 2021
        • ROČNÍKOVÁ SKÚŠKA 8. apríl 2021

          Žiaci 4. A v skupinách 5+1 pripravovali pokrmy podľa zadania, ktoré si vylosovali. Predviedli svoje zručnosti z oblasti gastronómie, nesmiernu dávku kreativity, i svoje prezenčné a obchodné zručnosti. Výsledná známka zo skúšky sa im premieta do hodnotenia predmetu odborný výcvik v 2. polroku 4. ročníka.

          Ako sa im to podarilo, posúďte sami....

  • Fotogaléria

    • zatiaľ žiadne údaje
  • Sledujte nás